Blog door Mondzorg Leusden

Maak kennis met ons team

Benieuwd naar ons team van Mondzorg Leusden? Maak hier kennis met ons.

Samen beschikken we over heel wat jaren aan ervaring: Desirée is mondhygiëniste sinds 1992, Brigitte sinds 1994. We zijn beiden lid van de NVM (de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten) en staan ingeschreven bij het KRM (het Kwaliteitsregister voor Mondhygiënisten).

Desirée heeft daarnaast een opleiding Kindertandverzorgende op haar naam staan. Ook is zij lid van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie.

Brigitte was lange tijd docent aan de Hogeschool Utrecht bij de opleiding Mondzorgkunde. Naast haar werk als mondhygiëniste begeleidt ze een intercollegiale toets groep: mondhygiënisten die zich verder verdiepen in vakliteratuur en actuele onderwerpen in de tandheelkunde.

Mondzorg Leusden
Desirée Sleijffers

Functie:
Eigenaar en mondhygiënist

Werkzaam op:
Dinsdag en woensdagochtend

Desirée kan je ‘s nachts wakker maken voor sushi, maar niet in de snoepvariant. Want met name de zure matjes zijn heel slecht voor je gebit. Desirée heeft een hele grote liefde voor bloemen en planten, dat zie je terug in de praktijk. Al haar ervaring en liefde voor het vak past zij toe in ideeën voor Mondzorg Leusden. Nu nog wat liefde voor koken bijbrengen, want daar houdt Desirée dus echt niet van!

Mondzorg Leusden
Brigitte van der Linden

Functie:
Eigenaar en mondhygiënist

Werkzaam op:
Woensdagmiddag en -avond en donderdag

Brigitte eet het liefste pizza van zelfgemaakt pizzadeeg. En zij heeft de van Dam-tot-Dam-loop uitgelopen. Brigitte is super trots op haar eigen praktijk, maar ook psychologie heeft haar interesse. Als eerste zou zij dan haar eigen angst voor paarden analyseren.

Haar tip: gebruik nooit een cocktailprikker als tandenstoker!

De krachtige symboliek van de kolibrie

**** symbool voor lichtheid, liefde en veerkracht

De kolibrie is een behendig, kleurrijk en sierlijk vogeltje met enorme kracht dat in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika voorkomt. Deze bijzonder mooie vogel is tot de meest verbazingwekkende prestaties in staat. De kolibrie kan grote afstanden onvermoeibaar afleggen. Hij beweegt in alle richtingen zoals zijwaarts ondersteboven en het is zelfs de enige vogelsoort die achteruit kan vliegen. Hierdoor heeft de kolibrie met andere uitdagingen te maken dan de meeste vogelsoorten. 

De kolibrie staat dan ook symbool voor veerkracht en aanpassingsvermogen. Om een blik op het verleden te werpen maar daar niet te blijven hangen, om flexibel te zijn en in beweging te blijven.